.

my own little piece of the world...

tirsdag 19. mai 2009

17 mai kake....


.... og 18 mai kake... 

Sukkerbrød: 
Lag eggedosis, sikt inn det tørre. Stek på 175 grader i 30 minutter. 
  • 3 egg
  • 90 g sukker
  • 90 g hvetemel
  • 1/4 ts bakepulver
Sukkerbrød med kakao: 
Lag eggedosis, sikt inn det tørre. Stek på 175 grader i 30 minutter. 
  • 3 egg
  • 90 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 1/4 ts bakepulver
  • 3 ss kakao
  • 1 ts vaniljesukker
Firkløverkrem: 
Smelt firkløversjokoladen i vannbad, avkjøl så kald som mulig. Bland med pisket krem. 
  • 200 g firkløversjokolade
  • 1/3 l krem
Bringebærmousse:
Lag gelè som anvist på pakken. avkjøl til den begynner og stivne, men fortsatt "sklir".
Pisk gelèn til den blir lyserosa og luftig. Bland med pisket krem. Sett i kjøleskap til den stivner.
Blir den for stiv, pisker man den opp igjenn.
  •  1 pakke bringebærgelè
  • 1/3 l krem

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ den såg kjempegod ut,du må lage en sånn en gang du er hjemme.

    SvarSlett
  2. denne kombinasjonen har virkelig blitt suksess!

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts with Thumbnails