.

my own little piece of the world...

søndag 21. mars 2010

Fylte Horn!

I dag blir det fylte horn til brunsj! Oppskriften fant jeg i går på Ultra, så dette er første gangs testing.. ble en liten endring i fyllet, men det er vel greit?

Deig:

  • 4 dl vann
  • 1 dl mager kesam
  • 50 g gjær
  • 2 ss smeltet smør
  • 1 1/2 ts salt
  • 11 dl mel
Smuldre gjæren i bakebollen. Bland det smeltede smøret med vannet, og varm/kjøl blandingen til ca 37 grader. Hell væsken over gjæren og rør den ut. Tilsett kesam, saltet og mesteparten av melet. Kna deigen til den er smidig, tilsett mer mel om nødvendig. La deigen heve under plast i 30 minutter.
Del deigen så i 2 deler, kjevl hver av dem til en sirkel. Del sirklene i 4 snipper. Fordel fyll på hver snipp og trill sammen fra bredsiden mot spissen.

Fyll:
  • 1 beger kremost gjerne den med krydder
  • 2 ss matyoughurt/ creme fräiche
  • 4-5 skiver skinke.
kutt skinken i terninger, bland de øvrige ingrediensene i en skål, og rør inn skinken.

Hornene heves så under plast i 30 minutter. Pensle så med ett sammenvispet egg og strø over sesam-frø. Stek i ovenen på 230 grader i 10 minutter. Avkjøl litt på rist, og nyyyt! :D
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Andre innlegg

Related Posts with Thumbnails