.

my own little piece of the world...

tirsdag 10. august 2010

Pistasj Macaroner med sjokoladefyll!

  • 165 g melis
  • 125 g pistasjnøtter
  • 3 eggehviter
  • litt salt
  • 60 g sukker

Mal pistasjnøttene helt fint i en kvern eller blender. Bland med melisen. Pisk eggehvitene stive med litt salt, tilsett sukkeret litt og litt, når de er nesten stive.
Bland inn pistasjnøttene og melisen.

Putt i en sprøytepose eller legg opp 25 "klatter" på bakepapir, med litt mellomrom mellom.
La macaronene stå i en time på benken før du steker de ca 10 minutter på 170 grader.

La de bli helt kalde før du løfter de av bakepapiret.
Jeg fylte mine med eggedosiskremen, men også vanlig sjokoladekrem eller sjokoladesmørkrem kan brukes!

post signature

2 kommentarer:

  1. Sikle, sikle....Den skal jeg lage.

    Birgitta

    SvarSlett
  2. det var veldig nammis! Nå fikk jeg lyst på meeeer... hmm..

    SvarSlett

Andre innlegg

Related Posts with Thumbnails